Spring naar content

Alles leveren voor jouw project,
van schroefjes tot boormachines?
Sicom maar op!

Alles om jouw project tot een goed einde te brengen hebben we in huis. Van schroefjes tot machines, van kit tot kwast. Gemakkelijk bij ons te bestellen of je komt voor je de dag begint gewoon even langs voor je laatste spullen die je nodig hebt. Vinden we gezellig. Krijg je het eerste bakkie van de dag ook van ons!

IJzerwaren

Alles wat je nodig hebt om materialen en onderdelen van bouwwerken, meubelen en andere objecten te bevestigen, verankeren, vast te houden, of aan te sluiten hebben we in huis. Van groot tot heel klein en alles wat ertussen zit. Schroefjes, boortjes, zaagjes, te veel om op te noemen. Eigenlijk alles wat van ijzer of staal gemaakt is vind je bij Sicom.

Machines

Ja, machines kun je overal online kopen, maar dan heb je niet onze service! Je koopt bij ons niet alleen een perfecte machine, je weet ook meteen zeker dat die machine top blijft werken. Met onze garantievoorwaarden en het regelmatig keuren van jouw machines zorgen we er samen voor dat jij voorlopig goed vooruit kan. En mocht er een keer iets mee aan de hand zijn, zijn wij ook de moeilijkste niet. Loop gewoon even binnen!

Persoonlijke
beschermingsmiddelen

Werkbrillen, handschoenen, helmen, stootcaps, oorbeschermers, maskers om de ademhaling te beschermen en valbeveiliging. We hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat jij je werk veilig en vertrouwd kan doen.

Schoenen

Comfortabele en stijlvolle (veiligheid)schoenen, geschikt voor diverse doelgroepen en uiteenlopende werkzaamheden waaronder ESD. Wij hebben een assortiment op maat. Met jarenlange ervaring in de branche en vooruitstrevende merken. Schoenen waarbij veiligheid en de laatste modetrends hand in hand gaan. Want waarom zou je je werk niet met een beetje flair doen?

Bewegwijzering

Laat zien waar je zit. Met onze bewegwijzering producten wijs je jouw klanten op mooie wijze de weg, zie je in een oogopslag waar je kan parkeren. Maar ook binnen hebben mensen behoefte aan een duidelijke richting. We helpen met alles wat je maar kan bedenken en zorgen ervoor dat alles dezelfde uitstraling heeft.