Spring naar content

Bedrijfskleding met
aantrekkingskracht?
Sicom maar op!

Robuuste werkkleding voor de bouw, mooie overhemden voor de horeca, een uniek jasje voor de zorg of T-shirts voor in jouw winkel, wij hebben het allemaal. We maken de kleding volledig passend bij jouw bedrijf en medewerkers. In huis geborduurd of bedrukt, wij zorgen voor de juiste uitstraling en pasvorm.

Bedrukken

Voor de mooiste bedrukking hebben we alles in huis. Met onze eigen machine maken we transfers, een soort stickers, die we vervolgens met hitte op de kleding plaatsen. Gegarandeerd haarscherpe logo’s, afbeeldingen of wat jij ook maar kan bedenken. Heb je alleen de transfers nodig en pers je ze er zelf op, printen we ze ook met alle liefde voor je uit.

Borduren

Duurzaam en een chique uitstraling. Het geeft de kleding net iets meer luxe. Het logo gaat met deze techniek zelfs langer mee dan het kledingstuk zelf. Voordat het borduren van start gaat, wordt eerst een borduurkaart gemaakt. In een borduurkaart wordt jouw logo omgezet naar steken en worden de juiste kleuren van de garens bepaald.

Maatwerk

Kies voor standaard merkkleding of voor volledig op maat gemaakt. Wij hebben alles in huis en zorgen er persoonlijk voor dat de uitstraling van jouw bedrijf verbeterd. Heb je al kleding en wil je alleen dat wij het bedrukken of borduren, of zoek je een partij die alleen de transfers voor je print?
Sicom maar op!

Onze bedrijfskleding past bij elke branche!

Zorg

Voor de zorg hebben we een uniek jasje ontwikkeld dat bij iedereen past. Waarmee je comfortabel het zwaarste en meest dankbare werk kan doen dankzij de speciale stof die we hebben geselecteerd. Een jasje dat tegen een stootje kan, gemakkelijk te wassen is en niet zo stijf valt als je gewend bent. Met de grootste zorg, gemaakt voor de zorg!

Bouw

Kleding voor de bouw moet niet alleen veilig zijn, het moet ook naadloos passen bij de identiteit van jouw bouwbedrijf. Representatief met een eenduidige uitstraling, van schoenen tot helm en alles wat ertussenin gedragen wordt. Kleding waar je op kan bouwen!

Horeca

Smaakvolle kleding, passend bij de uitstraling van jouw restaurant, bar, hotel of keuken en passend bij de mensen die het dragen. Van super chique tot casual, we hebben alles in huis om van jouw horecabedrijf een prachtig plaatje te maken. Geserveerd met de allerbeste service van Sicom!

Facilitair

Zonder facilitaire dienstverlening kunnen bedrijven niet optimaal functioneren, dus moeten deze mensen ook optimaal bediend worden als het op kleding aankomt. Zij zijn van onschatbare waarde, zorg er dus voor dat ze zich optimaal bij het bedrijf voelen passen met de bedrijfskleding van Sicom, wij staan tot je dienst!

Infra

Als je langs de weg werkt dan moet jouw bedrijfskleding natuurlijk wel extra goed opvallen. Niet voor de reclame, maar voor de veiligheid van je mensen. Kies je voor de kleding van Sicom dan kies je voor kleding die comfortabel zit en veiligheid biedt. Kleding waar je een duidelijk signaal mee afgeeft!

Sport

Een team moet natuurlijk bij elkaar passen. Niet alleen qua persoonlijkheid, maar ook qua kleding! Teamwear die helemaal on point is. Laat zien waar jullie voor staan en dat jullie teamspirit moeilijk te verslaan is. Want kleding die lekker zit, met een super strakke print erop scoort altijd beter!

Ontdek onze collectie

Wij leveren, plaatsen en onderhouden alle onderdelen die ervoor zorgen dat mensen jouw gebouw veilig en vertrouwd betreden en weer naar buiten gaan. Van sleutel tot vingerafdruk en alles wat ertussen zit, wij hebben alle techniek in huis.