Spring naar content

Met de grootste zorg,
gemaakt voor de zorg

Jouw medewerkers zorgen dag in dag uit liefdevol voor iedereen die het nodig heeft.
Zorg dus ook goed voor deze helden met kleding waarmee ze niet alleen het werk beter aankunnen, maar waar ze zichzelf ook lekkerder in voelen.

Uniek zorgjasje

Een prettig draagcomfort en prima was-eigenschappen maken onze zorgjasjes tot een uniek kledingstuk. Jasjes die lekker zitten en niet zo stijf zijn als de jasjes die je gewend bent.

Maak het helemaal
passend

Geen medewerker is hetzelfde en dus is onze zorgkleding dat ook niet. Er zijn heel veel mogelijkheden om het jasje volledig eigen te maken! Geef ze de kleur die bij jullie past, bedruk of borduur ze naar wens en pas de maten volledig af op jouw medewerkers. Maatwerk zoals het echt hoort te zijn voor grote en kleine aantallen.

Wij hebben
meer in huis

Met ons online systeem heb je 7 dagen per week, 24uur per dag volledig inzicht in de status van jullie bedrijfskleding. Geef je medewerkers een eigen budget of bestel gemakkelijk zelf als er aangegeven wordt dat er iets nieuws nodig is.

stof tot nadenken: vraag een
gratis sample aan

Kleding moet je voelen, dat snappen wij als geen ander. Vraag daarom gratis een sample aan door onderstaand formulier in te vullen, dan laten wij zien waarom ons jasje hét perfecte zorgjasje is voor jouw organisatie.