Spring naar content

Werkkleding bedrukken voor de bouw: onderscheid uw bedrijf met Sicom

Op zoek naar bedrukte werkkleding die zowel de identiteit van uw bouwbedrijf uitstraalt als de veiligheid en het comfort van uw team garandeert? Bij Sicom begrijpen we de unieke eisen van grotere bouwbedrijven. Met onze uitgebreide ervaring bieden wij op maat gemaakte, duurzame werkkleding die speciaal is ontworpen voor de bouwsector. Wij leveren werkjassen, broeken, truien, vesten, shirts, polo’s en overalls.

Waarom Sicom voor uw bedrukte werkkleding?

Bij Sicom geloven we in ‘meer in huis hebben’. Van schroefjes tot boormachines tot op maat gemaakte kleding – wij bieden een breed assortiment aan producten en diensten aan die zijn afgestemd op de bouwsector. Wij zetten altijd een stapje extra, omdat we geloven in de kracht van aandacht, wat betekent dat we nauw samenwerken met u om werkkleding te leveren die precies aansluit bij uw behoeften en het imago van uw bedrijf. Download onze catalogus voor een compleet overzicht van onze kleding.

Uw partner voor grootschalige projecten

Sicom is niet alleen uw leverancier, maar uw partner in het uitdragen van bedrijfstrots en professionaliteit. Wij begrijpen dat grotere bouwbedrijven niet alleen op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid, maar ook naar eenheid en uitstraling in hun werkkleding.

Daarom bieden wij:

  • Breed assortiment: Een uitgebreide selectie van werkkleding die voldoet aan de veiligheidsnormen en comfort biedt voor langdurig gebruik.
  • Maatwerk en flexibiliteit: Geen medewerker is hetzelfde, dus is werkkleding dat ook niet. Stel de maten volledig af op jouw medewerkers, geef ze de kleur die bij jullie past en bedruk of borduur ze naar wens. Dat is maatwerk zoals het echt hoort te zijn.
  • Duurzaamheid en kwaliteit: Robuuste materialen en constructie zorgen ervoor dat de kleding lang meegaat, zelfs onder de zwaarste werkomstandigheden.

Zet een stap extra met Sicom

Kies Sicom als uw partner voor het bedrukken van werkkleding en ervaar service die net dat stapje verder gaat. Onze toewijding aan kwaliteit, in combinatie met onze focus op uw specifieke behoeften, maakt ons de ideale keuze voor grotere bouwbedrijven. Bent u klaar om uw bedrijf te onderscheiden met professioneel bedrukte werkkleding? Download dan nu onze catalogus voor een volledig overzicht van alle bouwkleding die we op maat kunnen maken en bedrukken.

Stof tot nadenken: neem contact met ons op!

Kleding moet je voelen, dat snappen wij als geen ander. Vraag daarom gratis een sample aan of neem contact met ons op als je andere vragen hebt.