Spring naar content

Bouwkleding op maat
van Sicom

Bij Sicom begrijpen we dat de bouwsector unieke eisen stelt aan werkkleding, en daarom hebben we ons assortiment uitgebreid om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een aannemer, timmerman, metselaar of een andere professional in de bouwsector bent, we hebben de perfecte kledingoplossing.

Bouwkleding bij Sicom

Onze bouwkleding is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, functionaliteit en comfort. We begrijpen dat u lange dagen op de bouwplaats doorbrengt en dat uw kleding bestand moet zijn tegen zware omstandigheden. Daarom hebben we kledingstukken gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, scheuren en andere ruwe behandelingen.

Uitgebreid aanbod bouwkleding

Bij Sicom begrijpen we het belang van duurzame, comfortabele en functionele kleding op de bouwplaats. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment bouwkleding aan om aan al uw behoeften te voldoen. Wij leveren werkjassen, broeken, truien, vesten, shirts, polo’s en overalls.

Maatwerk en branding

Geen medewerker is hetzelfde en dus is onze bouwkleding dat ook niet. Er zijn heel veel mogelijkheden om jouw boukleding volledig eigen te maken! Geef ze de kleur die bij jullie past, bedruk of borduur ze naar wens en pas de maten volledig af op jouw medewerkers. Maatwerk zoals het echt hoort te zijn voor grote en kleine aantallen.

Stof tot nadenken: vraag een
gratis sample aan!

Kleding moet je voelen, dat snappen wij als geen ander. Vraag daarom gratis een sample aan door onderstaand formulier in te vullen, dan laten wij zien waarom onze bouwkleding perfect aansluit bij jouw organisatie.