Kleding

Meer dan bedrijfskleding, dat is wat wij u willen bieden! Een totaal leverancier waar u terecht kunt voor ‘standaard’ merken en kleding maar ook volledig custom made. Van promotioneel tot exclusief, er is bij ons heel veel mogelijk. Door gebruik te maken van ons online systeem, heeft u 7 dagen per week, 24uur per dag volledig inzicht over uw kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Het personaliseren kunnen we volledig in eigen huis : transfer of borduring, welke uitstraling u ook kiest. Onze eigen ervaren kledingspecialisten kunnen zelfs uw kleding aanpassen of repareren.

Kleding

  • https://sicom.nl/wp-content/uploads/2022/03/sfeer-safety-catalogus14-8.jpg
  • https://sicom.nl/wp-content/uploads/2022/03/Gasterij_Polo_PNG.png

Wij helpen graag mee om uw medewerkers de juiste uitstraling te geven. Kwaliteit en uitstraling

dragen bij aan een positieve impuls van de mens. Uw mensen die met trots de bedrijfskleding dragen !

Met ons online systeem is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week volledig inzicht te hebben in uw kledingverbruik. Door de verschillende inlog mogelijkheden is het mogelijk om iedere werknemer zijn eigen kledingpakket en persoonlijke beschermingsmiddelen te laten zien en bestellen. Hiermee worden de risico’s met fouten tot een minimum beperkt in maten en kleding. Voor bedrijven en instellingen die werken met een ERP systeem is het zelfs mogelijk om een koppeling te maken met bestelsystemen en HR afdelingen, waardoor er veel geautomatiseerd kan worden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor deze inzichten!