Spring naar content

Wij zijn Sicom en wij
hebben meer in huis.

Van schroefjes tot boormachines. Van deurmatten tot toegangstechniek. Van op maat gemaakte kleding tot koffiemok. Wij zetten altijd een stapje extra, omdat we geloven in de kracht van aandacht. Dus wat jij ook nodig hebt, wat je vraag ook is. Wij gaan elke uitdaging aan.

Sicom maar op!

Dat is de mentaliteit van ons bedrijf. We durven keuzes te maken en hebben daar plezier in. We denken mee, begrijpen waar andere ondernemers tegenaan lopen en helpen ze om in alle drukte van de dag met een kwalitatief product voor ze te komen, waar ze niet bij na hoeven te denken of het goed is.

Wij zeggen niet snel nee, maar gaan eerst kijken of er een oplossing is. En daarin gaan we heel ver voor onze klanten. Vertrouwen krijg je niet, dat win je. En dat doen we door altijd een stap extra te zetten voor iedereen die we helpen. Op welk gebied dan ook. Wij breken onze beloftes niet, zijn transparant in alles wat we voor je doen en aandacht kost niks bij ons, dat krijg je sowieso. Niet alleen als klant, maar ook als collega. Want alles wat je aandacht geeft groeit.

Kom werken
bij Sicom.

Ben jij net zo gemotiveerd als ons om elke uitdaging aan te gaan? Sicom maar op met die sollicitatie!

Waarom Sicom?

Persoonlijke
aandacht

Bij ons is niemand een nummer, wij gaan door het vuur voor onze klanten. We staan altijd voor je klaar en iedereen weet bij ons een antwoord te geven op je vragen.

Kan niet
bestaat niet

Als we ook maar enigszins denken dat iets kan dan gaan we er volledig voor. Wij genieten namelijk enorm van het succes van onze klanten

1 Trots
team

Onze collega’s en onze klanten vormen 1 team, dat trots is op alles dat we voor elkaar krijgen. We kijken naar elkaar om en doen ons werk met plezier.