Spring naar content

Op een mooie manier
laten zien wie je bent?
Sicom maar op!

Jouw bedrijf in de spotlight met de mooiste, leukste en beste drukwerk, promomaterialen en relatiegeschenken die je maar kan bedenken. Heb je moeite om iets leuks te bedenken? Verzinnen we met alle liefde met je mee. En wil je dat wij het verzenden naar al je klanten, doen we dat ook gewoon voor je. Daag ons uit, onze slogan is niet voor niets Sicom maar op! Wij zorgen ervoor dat het volledig bij de uitstraling van jouw bedrijf past. Van pet tot petfles, van kantoorartikelen tot kerstpakketten. Wij regelen alles perfect voor je van product tot bedrukking.

Drukwerk

Op zoek naar professionele flyers, poster, briefpapier, visitekaartjes of andere drukwerk?
Wij hebben alles in huis en printen het haarscherp voor je uit.

Promo materialen

Wil je dat jouw bedrijf opvalt op een beurs of ergens anders, bel ons dan meteen! Wij regelen de mooiste en opvallendste vlaggen, spandoeken, roll up banners, beurswanden, alles wat je nodig hebt om een verpletterende indruk te maken.

Relatiegeschenken

Klanten en personeel waar je echt om geeft, geef je natuurlijk een mooi geschenk. En dat hoeft echt niet alleen met kerst. Vier successen samen, stuur iets leuks op om weer even op de radar te komen of bedank ze met iets dat goed bij jouw bedrijf past.