Spring naar content

Traditioneel met een sleutel
of openen met je smartphone?
Sicom maar op!

Een eerste veilige en prettige indruk voor een woning of gebouw. De juiste uitweg, een goed functionerende deur. Wij leveren en onderhouden alle onderdelen voor uw binnen- en buitendeuren voor uw gebouw. Maar ook bedrijfspanden met verschillende toegangsrechten, zowel met standaard cilinders of ook elektronisch, helpen we met advies, montage en onderhoud.

Mechanisch

Gebouwen op een eenvoudige manier beveiligen? Gebruik dan een mechanisch sluitsysteem. Hiermee worden gebouwen, gebruikers en voorwerpen beschermd met behulp van profielcilinders en deursloten. Diverse varianten maken het mogelijk om verschillende toegangsrechten heel individueel in te voeren. Zo kunt u zelf, in samenwerking met ons, bepalen wie toegang heeft tot een bepaalde zone van een gebouw. Dit systeem wordt bij voorkeur gebruikt wanneer sleutels zelden van eigenaar veranderen.

Elektronisch

Elektronische sluitsystemen bieden de hoogste beveiliging voor gebouwen met veel toegangsrechten zoals woon- en kantoorgebouwen, openbare gebouwen en sociale voorzieningen. Het grote voordeel van dit systeem is de eenvoudige toekenning van toegangsrechten. Bij verlies van een sleutel of pasje hoeft niet de hele cilinder te worden vervangen, maar alleen het verloren item geblokkeerd. Zelfs bij een groot personeelsverloop is elektronische beheer van rechten een zeer efficiënte veiligheidsoplossing.

Deurbeslag

Deurbeslag is eigenlijk alles wat er op een deur zit. Denk aan de deurklink, het schild of de deurbel. Deurbeslag is niet alleen zeer functioneel, het zorgt ook voor een mooie afwerking. Ben je op zoek naar deurbeslag, dan heb je bij ons een ruime keuze. Hierdoor werk je de deur precies af zoals jij dat wenst.